Spodaj so opisani teambuilding programi ob morju

V poslovnem svetu že nekaj časa traja kriza, ki je prizadela predvsem gospodarske panoge. Vodilni imajo vse težjo nalogo, kako motivirati zaposlene in cilji gospodarskih družb so vse težje dosegljivi. Za motivacijo zaposlenih in za usklajeno delovanje timov, se vse več podjetij odloča za teambuilding programe. V vročih poletnih poletnih dneh so priljubljeni predvsem teambuilding programi ob morju. Teambuilding programi v ETC Adriatic vas bodo navdušili, saj se odvijajo v idiličnem okolju, ob čistem morju in prelepih hotelih. Tukaj vam bomo predstavili hotele Maistra v Vrsarju, ki se nahajajo na vzpetini, od koder seže pogled na prekrasne majhne otočke sredozemskega morja.  Otoki Sveti Juraj, Galiner in Galopun ponujajo prelepo naravo, čisto morje in arhitekturo starih istrskih zgradb, ki vas bo navdušila. Prav tako vas ne bo ravnodušne pustil Vrsar, ki se nahaja na ustju Limskega kanala, na 54 m nadmorske višine. Vrsar je dobil ime po staro mediteranski besedi Ursaria, kar pomeni izvor, a z leti se je prijelo ime Vrsar ali Orsera, ki ga uporabljamo še danes.

teambuilding programi Vrsar

Teambuilding programi ob morju – hoteli Maistra

Teambuilding programi ob morju so navdušili že mnoge udeležence dogodkov, saj ponujajo resnično lepo nastanitev v hotelih Maistra. Hoteli Maistra lahko sprejmejo večje število udeležencev, zato lahko teambuilding za podjetja izvajajo tudi gospodarske družbe z večjim številom zaposlenih. Hotel stoji v neposredni bližini plaže, kjer se lahko odvijajo team building igre.

Organizatorji imajo pripravljene čudovite team building ideje, ki vas bodo navdušile s svojo izvirnostjo in zabavnostjo. Po vaši želji vam pripravijo team building igre, ki so jih poimenovali Splavaj ali se potopi, Body zorbing, Gradnja mostov in Food market. Vaši zaposleni se bodo neizmerno zabavali, po želji pa se bodo lahko udeležili tudi drugih aktivnosti. Lahko se bodo potapljali po čudovito čistem morju, supali, ali pa se podali na izlet s čolnom. Zelo zanimivi so tudi enodnevno izleti po Vrsarju in okolici.Na voljo pa so tudi  bolj resni teambuilding programi, tako imenovani strokovni team building, za kar so na razpolago kongresne dvorane ali sobe za sestanke.

Vir:

ETC Adriatic